Početna - IZDVOJENO - Sastanak na Pantovčaku završio ranije zbog Milanovićevih ispada
milanović
Foto: Facebook

Sastanak na Pantovčaku završio ranije zbog Milanovićevih ispada

Nakon što je predsjednik HSP-a AS Ivan Tepeš na facebooku izrazio razočaranje načinom komunikacije Zorana Milanovića na zajedničkim konzultacijama na Pantovčaku, za direktno.hr dodatno je pojasnio što se dogodilo. Kako tvrdi, predsjednica je sastanak morala prekinuti ranije od predviđenog.

“Njegov način komunikacije bio je takav da je upadao u riječ predsjednici, obraćao se prema svima oko njega na TI, uključujući predsjednicu. To je bilo užasno bahato, nervozno, jednostavno se nametao nekim svojim stavovima, i to je radio na nekulturan način. U kvartovskim birtijama na Peščenici kulturniji je dijalog nego kakav nameće Milanović. Uporno pokušava poniziti predsjednicu, njegov odnos prema njoj je takav da je ide poniziti”, rekao je Tepeš i dodao da je predsjednica unatoč tome ostala dostojanstvena.

Kako tvrdi, s njim je na sastanku bio prvi i posljednji put.

“Na takvom sastanku nikad nisam bio, a sudjelovao sam na svakakvim sastancima. Za nas pravaše kažu da smo temperamentni, ali ovo nema veze s temperamentom, ovo ima veze s kućnim odgojem. Čovjek izađe sa sastanka da ne može vjerovati, to je prestrašno, kad ovako netko priča, ne vjerujete. U tom trenutku ne možete vjerovati da ste u Uredu predsjednice, imali smo osjećaj da smo u birtiji, a i tamo je bolja razina komunikacije i odnosa prema sugovornicima. To me je šokiralo, pogotovo odnos prema instituciji predsjednice, on ne poštuje nikoga osim sebe”, kazao nam je Tepeš.

Dodao je da je Tomislav Karamarko rekao nekoliko riječi te Darinko Kosor u ime koalicijskih partnera.

“Nakon njegove nekulture vrlo brzo predsjednica je završila s onime što je bila tema sastanka, u takvoj atmosferi nemate što razgovarati. Ne mogu objasniti, nema tu dijaloga, on upada u riječ, imputira drugima da su rekli nešto što nisu, pokušava omalovažavati sve oko sebe. Ponavljam, svima je govorio TI. Svi mi koji smo htjeli doći do riječi, nismo mogli, sastanak je zbog toga završio. U šoku sam kako on komunicira, svi se pogledavamo i ne možemo vjerovati”.

Bilo je i gorih riječi na sastanku, tvrdi.

“Ne mogu shvatiti da se prema predsjednici ne obraćate s vi. Njemu su svi ti. To što čovjek doživi, ja sam šokiran kojeg smo premijera imali četiri godine. Hrvatski narod kulturno i kućnim odgojem dio je europskog i mediteranskog kruga i daleko je od te balkanske krčme”, zaključio je Ivan Tepeš.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...