Početna - ZABAVA - SHOWBIZ - Sedam hit trendova za 2017. godinu!
woman-street

Sedam hit trendova za 2017. godinu!

Donosimo sedam hit trendova koji će se nositi u 2017. godini, a koje je odobrio Vouge.

Ružičaste haljine
Modni stručnjaci inače preporučuju pažljivo doziranje ružičaste boje u odjevnim kombinacijama, ali izgleda da to pravilo neće vrijediti sljedeće godine.

Pruge
Zaboravite na dobar stari umjereni mornarski uzorak, jer će se 2017. nositi hrabre pruge u svim bojama.

“Statement” rukavi
Što više drame na rukavima, to bolje. Voluminozni rukavi na košuljama i haljinama bit će pravi „must-have“ u nadolazećim sezonama.

Prozirni odjevni komadi
Trend prozirne odjeće tek se stišao, ali dizajneri ga ponovno vraćaju u modu pa ćemo neke od prozirnih haljina sigurno vidjeti na Jennifer Lopez i Beyoncé, najvećim ljubiteljicama ovog trenda.

Četvrtasta ramena
Modne kuće za nadolazeću sezonu inspirirale su se i modom ’80-ih godina, što se najbolje očituje u jaknama, sakoima i haljinama s četvrtastim ramenima.

Cvjetni uzorak
Retro varijante cvjetnog uzorka koje podsjećaju na dekor interijera u ’70-im godinama u 2017. godini pojavit će se na odjeći.

Bijela boja
Potpuno neočekivano, živopisnim i šarenim trendovima suprotstavit će se bijela boja koja će unijeti balans boja u naše ormare.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Folklorni ansambl “Zora” oduševio Malu ljetnu pozornicu

Folklorni ansambl „Zora“ nastupio je na Maloj ljetnoj pozornici s programom „Naši tanci i stare užanci“. Pedeset plesača uz pratnju ...