Početna - IZDVOJENO - Sedma KIČMA
knjiga

Sedma KIČMA

Danas se u večernjim satima otvora sedma KIČMA. Ovogodišnja KIČMA trajat će 6 dana, dakle do subote 18. listopada (promotivna izložba i prodaja knjiga trajat će od 06. do 18. listopada na riječkom Korzu). KIČMA se održava u  Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku: u atriju HKD-a prodavat će se nove knjige i multimedija, a u galeriji Kortil bit će izložena ponuda knjižnih antikvarijata. Programi predstavljanja knjiga i autora, čitanja te okrugli stolovi odvijat će se u HKD-u i na lokacijama u užem centru grada. Organizatori su Udruga „parNas“ i MIŠ d.o.o.

Na izložbi i prodaji knjiga i multimedije bit će nekoliko tisuća knjiga i multimedije. Bit će zastupljeno nekoliko desetaka izdavača, od onih najvećih do onih malih. Predstavit će se brojni noviteti, a mnoge će knjige biti na rasprodaji, snižene i do 80%, pa će se tako na sajmu moći kupiti knjige za već od 10 kn. Nakon otvorenja u ponedjeljak, Sajam će raditi svakog dana od 9 do 21 sat. Ulaz na sajam je, kao i dosada, besplatan. Detaljne informacije o sajamskim aktivnostima zainteresirana će javnost moći pronaći na mrežnim stranicama KIČME.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...