Početna - IZDVOJENO - Slavljenički koncerti povodom 70. rođendana Radio Rijeke
radiorijeka

Slavljenički koncerti povodom 70. rođendana Radio Rijeke

U četvrtak, 10. i u petak, 11. rujna s početkom u 20 sati na Korzu ispred zgrade Radio Rijeke upriličiti će se slavljenički koncerti povodom 70. rođendana Radio Rijeke Dvodnevni glazbeni spektakl započinje u četvrtak, 10. rujna, kada nastupaju Koktelsi, Gustafi, Čavalovci, E.N. I., Neno Belan i Fiumensi. U petak, 11. rujna, nastupaju Damir Urban, En Face, Let 3, Blagdan Band, a pridružiti će im se i grupa Grad koja ove godine slavi 30 godina postojanja, te nove riječke snage grupa NORD, pobjednici osmog Jelen Demofesta, najvećeg regionalnog festivala demo izvođača.

Radio Rijeka je započela s emitiranjem 16. rujna 1945. godine riječima „Ovdje Radio Rijeka – Qui Radio Fiume“. Mjesto rođenja bilo je Volosko odakle se kasnije preselila u Rijeku, najprije na Kozalu, a onda u Guvernerovu palaču. Danas je Radio Rijeka među deset najslušanijih radijskih programa u Hrvatskoj, kao malo koji regionalni radijski program.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

3. sjednica Gradskog vijeća Grada Opatije – 3. kolovoza 2021.

Sjednica Gradskog vijeća održava se u Centru Gervais sukladno odlukama Stožera civilne zaštite RH Na temelju članka 31. Statuta Grada Opatije ...