Početna - IZDVOJENO - Snježnom kraljicom do novog problema Vlade
Foto: web

Snježnom kraljicom do novog problema Vlade

Sve do Snježne kraljice na Sljemenu za Tomislava Saucha hrvatski narod nije čuo previše informacija osim da tapka uz premijera Zorana Milanovića jer obnaša dužnost predstojnika Ureda premijera. Međutim, zahvaljujući Snježnoj kraljici i on je stekao svojih 5 minuta slave te u “najboljem” svijetlu pokazao pozadinu Hrvatske vlade. Dakle, Tomislav Saucha se nakon skijanja na Snježnoj kraljici zapio pa izvrjeđao policajce, pozivajući se pri tome na kave koje ispija s ministrom policije Rankon Ostojićem. Od koga li je to naučio? Pitanje koje se proširilo gradskim kuloarima jest i s kim je Saucha virio u čašicu više?

Policija se, tvrde akteri ovoga nemiloga događaja, mladim momcima drznula približiti jer su navodno radili nered. Potom je Saucha, u stilu vladajuće stranke počeo vikati da nabije policiju. Nakon ovakvog događaja i premijer Zoran Milanović stao je u obranu svojeg predstojnika optuživši policiju da ga je “napala”.

Inače, nestašni Saucha, sklon je pokojoj čašici više pa ga se znalo viđati kako u čašu zaviruje s premijerovim osiguranjem. Pitamo se funkcionira li ovako i cjela Vlada RH?

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Mladi Kastavci ostvarili sjajne rezultate na natjecanjima

Članovi Školskog sportskog društva Zvirić koji okupljaju učenike OŠ „Milan Brozović“ Kastav ostvarili su odlične rezultate na natjecanjima. U Poreču ...