Početna - IZDVOJENO - Šokantna izjava: Paul Walker nije mrtav, to je sve dio filma?
Paul Walker
foto: mirror.co.uk

Šokantna izjava: Paul Walker nije mrtav, to je sve dio filma?

Jedan američki državljanin tvrdio je danas da je vidio Paul Walkera u Los Angelesu, a nevjerica velikih televizijskih kuća u Walkerovu smrt i glasine da ne postoji tijelo preminulog glumca potakle su tvrdnje da je cijeli slučaj velika prijevara .

Vijest o smrti slavnog glumačkog filmskog serijala “Brzi i žestoki”, Paul Walker je izazvao tugu diljem svijeta, a mediji su se pojavili u različitim vijestima u vezi s ovim glumcem.

Američki državljanin je tvrdio da je danas vidio Paul Walkera u Los Angelesu, a nevjerica velikih televizijskih kuća u Walkerovu smrt i glasine da nema tijela poginulog glumca potakle su tvrdnje da je cijeli slučaj velika prijevara.

Prema nekim tvrdnjama, slučaj je dizajniran za film “Brzi i žestoki 7”, koji dolazi u kina u 6. mjesecu 2014. godine. Dakle, uvođenje u film koji će biti prikazan u sceni gdje Paul kaže: “To što smo mi brzi ne znači da svi moraju biti brzi. Ja nisam poginuo, sve je to napravljeno da bi se vama dala lekcija”, te će otpjevati pjesmu pod nazivom “Six Days” (Šest dana).

Foto tijela Paula Walkera
Mnogi su povjerovali da je na slici koja kruži Twitterom i Facebookom tijelo Paula Walkera. Na fotografiji je zapravo čovjek koji se bavio misionarskim radom u Africi i koji je 2011. godine doživio nesreću.

paulwalker fake

Vijest da Paul Walker nije poginuo
Nakon ove slike prikazana je i slika na kojoj je isti misionar, ali ovaj puta nakon oporavka uz tvrdnju da je to Paul Walker, te da je on zapravo živ. I ova vijest je bila lažna jer slika pripada istom čovjeku koji je doživio prometnu nesreću.

pwalkerf

Dan prije nego što će poginut objavljena je vijest da je poginuo Paul Walker
Dan prije nego što je poginuo Paul Walker bila je puštena lažna vijest da je poznati glumac umro. Kasnije je razjašnjeno da je vijest da je Paul Walker umro vijest o smrti koja se automatski proizvodi za sve holivudske zvijezde.

pww

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...