Početna - IZDVOJENO - Spomenar Ljetne pozornice u aranžmanu Festivala Opatija
ljetna-pozornica-opatija-iz-zraka

Spomenar Ljetne pozornice u aranžmanu Festivala Opatija

Tijekom 2014. godine, u kojoj se obilježava 170 godina opatijskog turizma, i Ljetna pozornica u Opatiji zaslužuje posebno mjesto, stoga će se u suradnji Festivala Opatija i Opatijaca napraviti spomenar Ljetne pozornice.

Radi se o, kako je istaknula Rajna Miloš, direktorica Festivala Opatija, želji da se napravi publikacija o Ljetnoj pozornici. Cilj je prizvati trenutke koji su se istakli, ne bilježiti povijest; baš kao što se ne sjećamo lijepih trenutaka redoslijedom kojim su nastajali, nego nasumce, kako su nam dragi i što nas na njih podsjeti. Opatija bez svoje Ljetne pozornice ne bi imala te trenutke. Ljetna pozornica bez svojih ljudi je samo prazan amfiteatar. Zajedno čine uspomene, rekla je te pozvala Opatijce da sudjeluju u ovom projektu dokumentiranja povijesti Ljetne pozornice.

Rezultat ove zanimljive suradnje Festivala Opatija i Opatijaca bit će atraktivan suvenir koji će dokumentirati povijest i značaj Ljetne pozornice te poslužiti za promociju Opatije kao turističke destinacije i Ljetne pozornice kao kulturne institucije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...