Početna - IZDVOJENO - Sportska dvorana Opatija 09.09. otvorena za sportaše
sportska dvorana Opatija

Sportska dvorana Opatija 09.09. otvorena za sportaše

Od ponedjeljka 09.09.2013. dvorana Marino Cvetković otvara vrata

Postavljanje sportske opreme u Sportskoj dvorani Marino Cvetković je  u završnici i prema najavama mjerodavnih, sportaši -članovi klubova, od ponedjeljka 9. rujna moći će koristiti Sportsku dvoranu Marino Cvetković.

Instaliranje sportske opreme u dvorani na Lipovici, u što smo se uvjerili tijekom obilaska u srijedu prijepodne, gdje su radnici marljivo radili na instalaciji koševa, golova, mreža i drugih sprava, dok su neke od njih  već postavljene, privodi se kraju.

Postavljanje sportske opreme u Sportskoj dvorani Marino Cvetković je u završnici i prema najavama sportaši i članovi klubova od ponedjeljka 9. rujna moći će koristiti opatijsku sportsku dvoranu.

Instaliranje sportske opreme u dvorani je pri kraju. Radnici su danas radili na instalaciji koševa, golova, mreža i drugih sprava, dok su neke od njih već postavljene prenose službene stranice grada.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...