Početna - IZDVOJENO - Sramota – pacijent u Rijeci naručen za 2020. godinu

Sramota – pacijent u Rijeci naručen za 2020. godinu

HRT donosi podjednako nevjerojatnu koliko tužnu priču o Mariju Brodariću koja otkriva svu jad i bijedu hrvatskog zdravstva. Naime, Brodarić je za magnetsku rezonanciju gležnja – koja mu je neophodna za liječenje – naručen, ni više ni manje nego 2020.!

“Iza Marija Brodarića već su dvije operacije, mjesec dana u bolnici i fizikalna terapija. No, magnetsku rezonanciju gležnja u Rijeci Mario treba čekati dulje od dvije godine – jer naručen je tek u ožujku 2020″, navodi HRT.

Jedini izlaz je otići privatno?

“Prvotno je bio šok, 2020. je to. Nakon toga sam shvatio da to ne treba gledati tako. To je komično, u Hrvatskoj smo i treba poduzeti daljnje korake. Dakle privatno. Za plakat”, naveo je Brodarić za HRT čime otkriva sudbinu mnogih koji naprosto krenu privatno – dakako, ukoliko to financijski mogu – riješiti svoje zdravstvene probleme. Ukoliko ne, čekaju u tragediji i nadi da će doživjeti pregled.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mijenja se vozni red izvanrednih linija

KD Autotrolej obavještava korisnike javnog gradskog prijevoza kako od subote, 28. ožujka 2020. godine, na snagu stupaju novi vozni redovi izvanrednih ...