Početna - IZDVOJENO - Kavana Continental u srijedu otvara vrata
foto: web

Kavana Continental u srijedu otvara vrata

Popularna opatijska kavana Continental uskoro će otvoriti svoja vrata, no ovaj put u potpuno novom ruhu i sa pregršt zanimljivih sadržaja.
Svečano otvorenje kavane Continental predviđeno je za srijedu 12.02.2014. godine s početkom u 19 i 30 sati.

Naime, radi se o jednom novom programu koji se zove Gastro svijet, a koji će u sebi sadržavati raznoliku ponudu sačinjenu od slatkog kutka s ponudom domaćih slastica, kave i čaja, juicy & champagne bara, dućana delikatesa ‘Bokunić’, tradicionalne oštarije i pivnice, te ekskluzivnog Milenij Choco Svijet.

Ponuda kavane bit će obogaćena okusima više od 50 različitih načina pripreme kave iz cijeloga svijeta (Caffé latte, Melange, Fiaker, Kozačka kava, Meksička kava, Irska kava, Eskimska kava, Francuski poljubac i dr.). Svakodnevni uživatelji pijenja čaja na raspolaganju će imati najfinije i najkvalitetnije svjetske čajeve (Zeleni čaj s jasminom, crni čaj (darjeeling, Assam, Earl Grey Bergamot), kineski zeleni čaj, rooibos s aromom crvene naranče ili vanilije, biljni čaj s limunom i đumbirom).

Osim kave, raznih napitaka i slastica, Gastro svijet upotpunit će i ponuda najkvalitetnijih hrvatskih pršuta i sireva, maslinovih ulja, slanih delicija i dodataka jelima.

S veseljem očekujemo otvorenje kavane te nestrpljivo čekamo kušati ponudu Gastro svijeta.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...