Početna - ZABAVA - SHOWBIZ - Stand up comedy show Ivan Šarić Live u Gervaisu

Stand up comedy show Ivan Šarić Live u Gervaisu

Jedan od najboljih hrvatskih stand up komičara nastupa u Opatiji 29. travnja u 20:00

Ivan Šarić se stand up komedijom bavi više od deset godina od kada je skupio veliku kilometražu putujući po nastupima po Hrvatskoj, Sloveniji, Engleskoj, Srbiji, BiH… Dosad je prešao brojku od 1.500 nastupa, a posebno je zapamćen njegov izvrstan nastup u velikoj dvorani Lisinski koju je rasprodao – dvaput. Tada ga je u ta dva dana gledalo čak 3.500 ljudi.

Ivan Šarić je pripadnik novog vala stand up komičara koji oduševljava publiku verzijom britkog britanskog humora Eddie Izzarda i Monty Python-a uklopljenog u svakodnevne događaje ljudi koji žive u Hrvatskoj. Njegov stil mješavina je opservacijskog i apstraktnog humora od muško-ženskih odnosa, života na Balkanu, političkih i regionalnih tema pa sve do sarkastičnog pogleda na samog sebe čime njegov nastup garantira smijeh do suza.

Radio je i kao televizijski voditelj na MTV Adriji, a zatim prelazi na RTL nakon čega je česti gost raznih uspješnih projekata poput “Tvoje lice zvuči poznato” na Novoj TV.

Ulaznice za Stand up comedy show Ivan Šarić Live, po cijeni od 90 kuna možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr

Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais se otvara sat vremena prije početka programa.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Bela nedeja 2020. obilježit će se simbolično uz reduciran program

Od 3. do 5. listopada u Kastvu će se moći kušati mlado vino, kako se prvog vikenda u listopadu čini ...