Početna - IZDVOJENO - Studeni, Mjesec borbe protiv raka
zajedno
web

Studeni, Mjesec borbe protiv raka

Svake godine mjesec studeni je posvećen borbi protiv raka. Povodom Mjeseca borbe protiv raka Liga protiv raka PGŽ te Klubovi liječenih od te zločutne bolesti, a u suradnji s Odjelom gradske uprave za zdravstvo, socijalnu skrb priiređuje se poseban edukacjski programo zloćudnim bolestima. Ove godine edukacija je podijeljena na 4 cjeline.

Edukacijska predavanja u studenom održat će se u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke:

  • U utorak,. 4.11.2014. u 18.00 sati: Zdravim navikama protiv bolesti – Jelica Popić, dr.med.: Wellness životni stil u zdravlju i bolesti
  • U utorak 11.11.2014. u 18.00 sati: Anemija – neprijatelj tijela i duha, Prof.dr.sc. Antica Duletić-Načinović,dr.med., Ivan Host,dr.med.: Utjecaj anemija na tijeloi zatim Dr.sc. Duška Petranović,dr.med. : Utjecaj anemija na duh
  • U utorak 18.11.2014. u 18.00 sati: Mozak – taj čudesni organ, Dr.sc. Ines Strenja-Linić,dr.med.: Što sve može naš mozak i  Prim.dr.sc. Ira Pavlović-Ružić, dr.med.: Što ako imamo tumor mozga?
  • Posljednje predavanje održat će se u ponedjeljak 24.11.2014. u 18.00 sati: Pogled na tijelo iznutra, Prof.dr.sc. Damir Miletić, dr.med.: Mogućnosti radiološke dijagnostike tumora -kada koristiti koju pretragu.
    Mogućnosti otkrivanja bolesti endoskopijom

U okviru redovite cjelogodišnje aktivnosti, svi kojima je potreban savjet, pomoć i podrška mogu se  javiti na tel 051 338-091, ili doći osobno u prostorije Lige u Rijeci na Jadranskom trgu 4, u vrijeme redovitih dežurstva utorkom od 18-19 sati ili drugom prema prethodnom telefonskom dogovoru.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...