Početna - GOSPODARSTVO - Grad Opatija nastavlja sa stimulativnim mjerama poticanja poduzetnika
opatija
web

Grad Opatija nastavlja sa stimulativnim mjerama poticanja poduzetnika

I u slijedećoj godini  Grad Opatija nastavlja sa svojim programom mjera koje su usmjerene prema olakšavanju poslovanja lokalnim poduzetnicima u teškim gospodarskim okolnostima koje pogađaju tržište zbog svjetske ekonomske krize unazad par godina.

Grad Opatija u i 2015. godini nastavlja sa stimuliranjem poduzetnika tako da im se svaki mjesec umanji zakupnina gradskih poslovnih prostora za 10 posto, a to je moguće ako redovno izvršavaju svoje obveze prema Gradu, dok u prosincu taj bonus iznosi 50 posto umanjenja od cijene zakupa.

Ovaj program mjera Grad provodi od 2012. i svake godine se pokazala se dobrom mjerom, koja zakupcima olakšava podmirivanje zakupnine, a u 2015. Opatija će za taj program izdvojiti oko 867 000 kuna.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...