Početna - IZDVOJENO - Student Day Festival
student day

Student Day Festival

Protegni svoje noge i zakači se na preko 30 izvođača u dva dana.

Najveća studentska zabava u regiji već sedmu godinu za redom nahranit će i rasplesat studente i riječku publiku glazbenim line up-om na 2 floora, kulturnim programom i sportskim izazovima na gradskom asfaltu.

Velike ribe ovogodišnjeg SDF-a su berlinski Dj i producent Alle Farben, Urban&4, Goran Bare i Majke, TBF, Elemental, Zabranjeno pušenje i Jonathan. Na elektronskom floru gibat ćemo se među ostalima uz Pig&Dan-a i Marinu Karamarko. Glazbeni žanrovi napadaju u Ex Port Delti u Rijeci.

Osim glazbenog Student Day Festival je poznat i po mnoštvu drugih programa! Culture Week, koji je svojevrsna uvertira u festival u tjednu prije će predstaviti koncerte, izložbe, projekcije filmova, književno-akustičke večeri i druge aktivnosti u sklopu revitalizacije Trga Matije Vlačića Flacijusa.

Službeni dio festivala započeti će u petak 27. svibnja gdje će duž Korza fakulteti i udruge promovirati vlastiti rad, a znanstveni dio biti će upotpunjen sci-caffeom.

U sklopu sportskog programa na Korzu studenti će se natjecati u disciplinama poput nogometa, košarke i graničara. Sportski duh će začiniti revijalna utakmica između Sveučilišta i Grada Rijeke koja je zakazana za subotu ujutro.

Također u jutarnjem terminu festivalske subote u prostoru ExPort Delta održati će se Fit fest, fitness festival za sve koji žele napuniti baterije uz svjetski priznate programe kao što su Les Mills i ZumbaTM. SDF pokreće Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i RIKUP.

Ulaz na sve programe je besplatan.

PETAK, 27.5., Ex Port Delta

LINEUP:

Alle Farben, Urban&4, Elemental, Postolar Tripper, Mandrili, Krešo i Kisele kiše, The Black Room

SUBOTA, 28.5., Ex Port Delta

LINEUP:

Goran Bare i Majke, TBF, Zabranjeno pušenje, Jonathan, Vanillaz, Moskva, Band Callahan

KBS WAREHOUSE

Petak, 27.5., Ex Port Delta Warehouse

LINEUP:

Artcore State of Mind, Filip Motovunski, Balkan Kolektiv i High 5

Subota, 28.5., Ex Port Delta Warehouse

LINEUP:

Pig&Dan, Marina Karamarko, Pero Fullhouse, DJ Ogi i mnogi drugi DJi

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Lovran prikupljanjem pismenih ponuda

Natječaj za prodaju nekretnina možete pogledati OVDJE.