Početna - IZDVOJENO - U subotu noćni shopping u ZTC-u uz nastupe malih zvijezda
ztc

U subotu noćni shopping u ZTC-u uz nastupe malih zvijezda

Zapadni trgovački centar je za ovu subotu, 19. studenoga, pripremio izuzetno zanimljiv i bogat program za sve svoje kupce i posjetitelje. Osim što je na rasporedu novi event “ZTC traži malu zvijezdu”, stiže nam i novi noćni shopping tijekom kojeg će biti moguće uhvatiti brojne atraktivne popuste.

“ZTC traži malu zvijezdu” je već poznat program ZTC-a koji godinama okuplja djecu školskog uzrasta u velikom broju, ali i velik broj gledatelja. To je prava parada dječjih talenata koja pruža djeci mogućnost da steknu neizmjerno važno scensko iskustvo koje će ih ohrabriti za daljnji rad i trud.

U dosadašnjim traženjima male zvijezde ZTC je bio zaista uspješan (Mia Negovetić, održala vlastiti koncert u Vatroslavu Lisinskom; Medea Market Sindik, pobjednica ovogodišnjeg Kvarnerića; Nina Jugo, višekratno nagrađivana na raznim svjetskim plesnim natjecanjima).

I ovom prilikom otvorena je mogućnost prijave za djecu od 7 do 14 godina čija natjecateljska točka može biti pjevanje, plesanje, sviranje, gluma i ostalo. Program vodi popularni Šajeta, a iznimno zabavan žiri sačinjavat će Antonela Doko (mlada pjevačica iz Rijeke), Medea (pobjednica prošlogodišnjeg izdanja “ZTC traži malu zvijezdu”, Dolores Bugarin (Ri Dance) i Spiderman & Sofija Prva.

Istovremeno će kupci i posjetitelji centra moći uživati u noćnom shoppingu s popustima koji će trajati od 09:00 – 24:00 sata.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...