Početna - IZDVOJENO - Susret Karamarka i Lalovca
karamarko-lalovac
Foto: 24 sata

Susret Karamarka i Lalovca

Dok je Tomislav Karamarko zajedno sa svojim suradnicima nakon Maratona lađa šetao rivom u Pločama, pozdravljao se i fotografirao sa građanima i simpatizerima, iznenada mu je prišao ministar Lalovac i pozdravio ga s ‘dobro večer predsjedniče’, piše 24 sata. Susret je bio više nego srdačan.

Lalovac je Karamarka nakon kratkog razgovora pozvao na kavu, a ovaj je to prihvatio. I sami HDZ-ovci koji su bili uz Karamarka ostali su iznenađeni srdačnošću.

Taj susret još jednom je samo dodatno pojačao nagađanja da Karamarko najmanje jednog sadašnjeg ministra namjerava zadržati u svojoj Vladi, ali da to nije Mornar, kako se ranije nagađalo, nego upravo Lalovac.

Glavni savjetnik predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, Miljenko Manjkas potvrdio je za 24 sata da se susret dogodio:

– Točno je i da je bio vrlo srdačan, ali ne zato što između njih postoji bilo kakav dogovor, nego zato što Tomislav Karamarko i inače tako otvoreno i susretljivo pristupa ljudima na ulici, pa tako i ministru financija. Da ste bili u Kninu ili u Sinju, lako bi se u to uvjerili. Samo od vrha Kninske tvrđave do crkve, u 45 minuta hoda Karamarko se rukovao i popričao sa više od petsto ljudi, a fotografirao se barem sa dvjesto – rekao je Manjkas te dodao da nikada nije čuo od Karamarka da bi na ministarskoj poziciji mogao ostaviti nekog sadašnjeg SDP ovog ministra.

Izvor: 24 sata

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...