Početna - IZDVOJENO - Sutra najvažnije sučeljavanje predsjedničkih kandidata
web

Sutra najvažnije sučeljavanje predsjedničkih kandidata

U četvrtak u 20:00 sati na Novoj TV očekuje nas najvažnije sučeljavanje predsjedničkih kandidata Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića. Kandidati će se naći ospred Miroslava Baga u 75 minutnom programnu i odgovorima možda olakšati biračima u odluci za koga glasati.

„Kandidatima ću i u ovom sučeljavanju postavljati konkretna pitanja o njihovim potezima unutar predsjedničkih ovlasti. Želimo doznati i kako će se u slučaju pobjede postaviti prema Vladi i prema strankama koje ih podržavaju u ovoj utrci“, najavio je Mislav Bago, koji iza sebe ima 20 godina iskustva u izvještavanju o događanjima na hrvatskoj političkoj sceni.

Nakon minimalne razlike poslije prvog kruga ova se utrka za Predsjednika Republike Hrvatske može nazvati najneizvjesnijom do sad i svaki glas je bitan, kako oni već pridobiveni tako i oni koji se tek pridobiti trebaju. Važno je i zadržati pridobivene glasove,a u četvrtak će oba kandidata raditi na tome.

Bit će to borba za 400 tisuća birača, ovih i starih, Grabar Kitarović i Josipović pokazat će kako misle glasove zadržati što građani mogu očekivati od njih u raznim situacijama.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...