Početna - IZDVOJENO - Sutra predavanje i predstavljanje knjige u Rukavcu
med
arhiva

Sutra predavanje i predstavljanje knjige u Rukavcu

Sutra je predavanje i predstavljanje knjige prof. dr. sc. Ibrahima Mujića: Prerada smokve, prerada kestena-maruna i Prerada meda i pčelinjih proizvoda. Predavanje i predstavljanje će se održati sutra, 22. studenog u Kulturnom domu u Rukavcu. Početak je u 17:00 sati.

Ovim predavanjem želi se potaknuti lokalne proizvođače i moguće prerađivače u smjeru što raznovrsnijih proizvoda od kestena, meda i smokava i uputiti ih u mogćnosti za preradu ovih sirovina, a sve kako bi ostvarili prihode bez velikih investicija.

Prof. dr. sc. Ibrahim Mujić je renomirani prehrambenih tehnolog i znanstvenik koji je izdao preko 50 stručnih i znanstvenih radova i 7 udžbenika, te je trenutno redovni profesor na Poljoprivrednom odjelu u Poreču Veleučilišta u Rijeci. Voditelj je brojnih projekata, te sudionik i organizator brojnih nacionalnih i međunarodnih skupova.

Nakon predavanja prisutni će moći degustirati prozvode od kestena, smokava i meda lokalnih proizvođača s područja LAG-a.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na “Mićoj marunadi Dobreć”

Manifestacija “Mića marunada Dobreć – da se užance ne pozabe” okupila je mnogobrojne posjetitelje svih generacija koji su uživali u ...