Početna - IZDVOJENO - Sutra se priča priča „Stoliću, prostri se“
web

Sutra se priča priča „Stoliću, prostri se“

Sutra se u Opatiju u Art paviljonu „Juraj Šporer“ u 11:30 priča priča braće Grimm: „Stoliću, prostri se“

Izvođači su Maja Katić, Zrinka Kušević, Dunja Fajdić, Ana Franjić, Renata Carola Gatica, a ovaj put će djeca imati priliku čuti i upoznati instrument klavir.

“Priča mi se priča” projekt je Teatra Poco Loco čiji su članovi poznata lica dječjih emisija – Dunja Fajdić iz Školskog sata, Dean Krivačić i Zrinka Kušević iz TV vrtića, tv i kazališni glumci poput Maje Katić, argentinska režiserka Renata Carola Gatica i mnogi drugi. Oni na jedinstven način djeci pričaju priče.

Uz sjajnu glumačku postavu i ‘žive ilustracije’, odnosno slike projicirane na zidu, svaku bajku prati glazba uživo tako da klinci svaki put mogu upoznati i novi instrument – lutnju, flautu, harfu i dr. koje predstavljaju glazbenici nakon što priča završi.

Na ovaj način pričanja priče djeca povezuju sadržaj s određenom audiovizualnom senzacijom i u najranijoj dobi dobivaju priliku upoznati različita glazbala. U stalnom kontaktu s djecom, roditeljima i odgajateljima, članovi Teatra Poco Loco iz priče u priču istražuju proces pripovijedanja, te uvode djecu u iskustvo sudjelovanja u kazališnoj predstavi.

Nakon “Crvenkapice” i “Snježne kraljice”, opatijsko putovanje u čarobni svijet priča završavamo popularnom bajkom Braće Grimm – “Stoliću, prostri se!”.

Cijena ulaznice za dijete u pratnji 1 odrasle osobe: 20,00 kuna
Cijena ulaznice za dijete u pratnji 2 odrasle osobe: 40,00 kuna

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Kako je bilo na prezentaciji u Centru za inovacije u turizmu?

U petak, 15. listopada 2021. godine, u Centru za inovacije u turizmu – HUBBAZIA predstavnici Hrvatskog telekoma održali su prezentaciju ...