Početna - IZDVOJENO - Sutra se zatvara WinterLand, Bowling centar ostaje otvoren, Tower centar
bowling

Sutra se zatvara WinterLand, Bowling centar ostaje otvoren, Tower centar

Nakon blagdana vrijeme je da ove nedjelje, 22. siječnja Rijeku napusti i Tower WinterLand, koji je od kraja studenog u prostoru Happy Land-a, na 4. katu Tower Centra nudio mnoštvo zabave za najbolje blagdansko raspoloženje. Mnogi su uživali na atraktivnom klizalištu, na kojem je bila organizirana i škola klizanja za koju posjetitelji imaju same pohvale.  Brojna zabavna događanja u najljepši zimski centar – Tower WinterLand privukla su rekordan broj posjetitelja! Priliku za klizanje, na predivnom klizalištu na zatvorenom, s izdvojenom ledenom stazom svi posjetitelji Tower WinterLanda imaju još do ove nedjelje, 22.siječnja, nakon čega klizalište odlazi iz Tower-a.

No, i nakon nedjelje, posjetitelji zabavnog parka Happy Land i Tower Centra Rijeka zabavu mogu pronaći uz popularni bowling, za kojeg su termini iznimno traženi. Ako još niste – isprobajte američki bowling koji svojim konceptom zabavnog kuglanja privlači čitave obitelji od najmlađih do najstarijih.

Najmlađi za to vrijeme mogu uživati u igraonici koja nudi labirinte, trampoline, tobogane i mogućnost organiziranih proslava rođendana.  Radno vrijeme igraonice je radnim danom od 16 do 21 sat,  vikendom od 10 do 21 sat, a za više informacija možete nazvati 091/ 20 888 31.

Bowling centar kroz tjedan radi od 16-24, vikendom od 10-24 sata, a svoj termin i stazu možete rezervirati putem 099/ 20 888 30

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...