Početna - IZDVOJENO - Tečaj produkcije zvuka i glazbe- upisi u tijeku
produkcija i zvuk
web

Tečaj produkcije zvuka i glazbe- upisi u tijeku

U tijeku su prijave za treći ciklus Primijenjenog tečaja produkcije zvuka i glazbe koji počinje tijekom listopada 2015. godine. Prijaviti se možete online na stranici productionmusic.uniri.hr. Svi prijavljeni će biti intervjuirani, a broj polaznika je ograničen na 15. Dodatne informacije možete dobiti na telefon 051/584-820 svakim radnim danom od 12h do 15h.

Ove godine nude se novi predmeti: Osnove komponiranja, Osnove glazbene teorije i harmonije, Mastering. Predavat će ih eminentni umjetnici i eksperti: skladateljica svjetske reputacije Sanja Drakulić koja je završila klavir i kompoziciju na čuvenom Čajkovski konzervatoriju u Moskvi te je autorica velikog broja instrumentalnih i glazbenoscenskih skladbi; glazbeni producent Damir Begović koji se školovao na Univerzitetu Surrey/Velika Britanija, autor i koautor je brojnih glazbenih projekata (Bijelo dugme, Majke i dr.)

U paketu novosti iz nastavnih sadržaja je i praktična nastava koja će se odvijati u studiju HRT pod mentorstvom Lucije Fanton, voditeljice Odsjeka Produkcije HRT centra Rijeka.

Promjene nastavnog programa rezultat su sugestija dosadašnjih polaznika, a o nastavnim sadržajima pročitajte na productionmusic.uniri.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...