Početna - IZDVOJENO - U tijeku su upisi u aktivnosti Društva Naša djeca Opatija
cats

U tijeku su upisi u aktivnosti Društva Naša djeca Opatija

Društvo ”Naša djeca” Opatija započelo je s upisima u razne aktivnosti. Kako je istaknula tajnica Sanja Škorić, sve aktivnosti prilagođene su uzrastima i interesima djece i roditelja te osim što potiču razvijanje socijalnih vještina, ujedno su i vrlo zabavne. Ujedno, sve programe Društva ”Naša djeca” Opatija verificiralo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta te Agencija za odgoj i obrazovanje.

Upisi su započeli prošlog tjedna, a trajat će čitav mjesec, sve do 3. listopada u razdoblju od 9 do 12 te od 17 do 19 sati u novim prostorima DND-a na nekadašnjoj lokaciji Komunalca, kraj Sportske dvorane Marino Cvetković.

Djeca mogu izabrati doista veliki broj aktivnosti. Stvaralački i i kreativni programi u DND Opatija i Happy time centru za djecu do 15 godina uključuju aktivnosti kao što su Likovno kreativna radionica ”Grad”, ”Soba za 5” – mali dizajneri, individualne pripreme za srednje škole koje traže provjere likovnog senzibiliteta, pričaonica za djecu predškolske dobi, ritmičke i plesne radionice za predškolarce, putujuće radionice po mjesnim odborima: Veprinac i Dobreć, Dramska sekcija – radionice govorenja poezije i osobnog razvoja – glumom do samopouzdanja. Savjetodavno psihološke aktivnosti uključuju Logopedski kabinet, savjetovalište za djecu i roditelje ”Prijatelj”, radionicu/igraonicu ”Kolibrići” za djecu s teškoćama u razvoju, individualne tretmane u senzornoj sobi te pomoć u učenju. Dodatni oblici dječje participacije su dječji forumi, Dječje gradsko vijeće te Dječji tim DND-a.

– Aktivnosti počinju 12. rujna te su na njih svi dobrodošli, da prvi put dođu i pogledaju što ih zanima. Više informacija o svim programima možete saznati na web stranicama udruge, kazala je Sanja Škorić.

dnd_upisi_2016_01

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...