Početna - IZDVOJENO - OFC upisuje nove članove u školu kickboxinga
ofc_upisi_kickboxing

OFC upisuje nove članove u školu kickboxinga

Kickboxing klub Opatija Fight Club s početkom školske godine kreće s upisima novih članova u kickboxing školu, koja je namijenjena prvenstveno osnovnoškolcima, srednjoškolcima i studentima, ali dobrodošli su svi uzrasti bez obzira na prethodno iskustvo.

Nova grupa ima trening tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom u 20h. Treninzi se održavaju o novouređenoj borilačkoj dvorani koja se nalazi u sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji i traju približno 75 minuta te su prilagođeni uzrastu i znanju polaznika.

U tijeku je formiranje isključivo jedne nove grupe koja će s treninzima krenuti u srijedu 14. rujna, a ovom prilikom će se primiti tek deset novih članova.

Borilački sportovi suprotno od uvriježenog mišljenja prilično su sigurni za treniranje, ozljede su izuzetno rijetke i prema tome pozivamo sve od 12 godina i starije da se uključe u kickboxing školu. Za sve dodatne informacije i upise možete kontaktirati OFC na e-mail adresu info@ofc.hr ili nazovite broj 098 700 000.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pred nama je još jedno izdanje najdraže opatijske ljetne konvencije – Liburnicon na FMTU-u

Jedna od najoriginalnijih kulturnih manifestacija na Kvarneru, Festival znanstvene fantastike i fantastike “Liburnicon” i ove godine ponovo će Opatiju odvesti ...