Početna - IZDVOJENO - U tijeku su upisi u novu plivačku sezonu 2016/2017! Plivački klub Primorje
škola-plivanja
foto: pk Primorje

U tijeku su upisi u novu plivačku sezonu 2016/2017! Plivački klub Primorje

I ove sezone upisuju se nova djeca od 4 do 17 godina starosti kroz različite programe prilagođene njihovoj dobi i potrebama – plivački vrtić, škola, usavršavanje.

Primorjaši su svoju bogatu sportsku povijest počeli pisati prije više od sto godina. Uspjesi se potom nižu iz godine u godinu: olimpijske medalje, svjetski rekordi, svjetske i europske medalje, mediteranski rekordi i medalje te pregršt naslova državnih prvaka…

„Ponosimo se rezultatskim uspjesima naših plivača, ali naš najveći uspjeh je saznanje da je veliki broj djece iz Rijeke i okolice svladalo vještinu plivanja kroz različite klupske programe, te da smo im omogućili da svoje slobodno vrijeme djeca provedu u zdravom, sportskom okruženju gdje se njeguje olimpijski duh.“, poručuju iz PK Primorje-Croatia osiguranje te najavljuju novu sezonu škole plivanja.

I ove sezone 2016/2017 upisuju novu djecu od 4 do 17 godina starosti kroz različite programe prilagođene njihovoj dobi i potrebama:

PLIVAČKI VRTIĆ – prilagođen za djecu neplivače od 4 do 6 godina starosti, koji kroz igru i treninge prilagođene njihovoj dobi usvajaju osnovne plivačke vještine. Cilj ovog programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru te pozitivan utjecaj na psiho-fizički razvoj djeteta. Treninzi se odvijaju dva puta tjedno.

PLIVAČKA ŠKOLA – prilagođeno za djecu plivače od 5 do 7 godina starosti čiji je cilj da kroz pet godina škole usavrše plivati sve četiri tehnike plivanja (leptir, leđno, prsno i i kraul) uz razvijanje osnovnih funkcionalnih i motoričkih sposobnosti uz osvješćivanje vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno.

PLIVAČKO USAVRŠAVANJE – prilagođeno za djecu osnovnoškolce i srednjoškolce od 7 do 17 godina starosti koji su se odlučili na rekreativno bavljenje plivanjem, a koji za cilj ima usvajanje i usavršavanje vještine plivanja, utjecaj na psihosocijalni rast i razvoj, utjecaj na kvalitetniji i zdraviji život, a ponajprije osvješćivanje vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno.

Za prvi upis je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU na osnovu koje ćemo vas iz kluba povratno kontaktirati kako bi dogovorili sve potrebne detalje (grupu, termine, potrebnu opremu,…). Za dodatne informacije tu je klupski e-mail: plivacka.skola.primorje@gmail.com ili telefona 098/454-515.

Plivačka sezona započela je 29. kolovoza za plivače (plivačka škola i plivačko usavršavanje), a 12. Rujna započinje za neplivače (plivački vrtić ).

Prijavnicu ispunjavaju isključivo NOVI polaznici.

Za sve informacije obratite se na info@pk-primorje.hr, plivacka.skola.primorje@gmail.com ili 051/621-454 i 098/454-515
Prijavnicu možete ispuniti na www.pk-primorje.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...