Početna - IZDVOJENO - Topli proljetni dani idealni za vožnju bicikla
foto: web

Topli proljetni dani idealni za vožnju bicikla

Topli proljetni dani idealni su za vožnju bicikla, savršenog načina rekreacije koji skida suvišne kilograme, zateže i oblikuje mišiće.

Rekreativna vožnja bicikla odlična je za stjecanje kondicije, smanjuje rizik od problema s visokim tlakom, povećava izdržljivost organizma te smanjuje stres.

Vožnja bicikla oblikuje mišiće, dok pedalirate aktivni su mišići potkoljenice, prednje i stražje strane natkoljenice, mišići bedara i stražnjice, ali i trbušni mišići.

Vožnja bicikla povećava nivo energije i smanjuje umor te čuva zglobove. Vožnjom bicikla kondicija će Vam iz dana u dan biti sve bolja, osjećat ćete se zdravije, opuštenije i zadovoljnije. Bicikl ima mnoge prednosti kao što su: ne treba vozačka dozvola, nema troškova te na svako odredište stignete brže nego pješice.

Prema današnjim važećim prometnim pravilima u većini država bicikl se smatra prometnim sredstvom te je dakle biciklista ravnopravan sudionik u prometu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran rekonstruirat će zgradu bivše vojarne uz nogometno igralište Lokva

Nakon dostavljene odluke Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije o financiranju prijavljenog projekta „Rekonstrukcija brownfield lokacije u novi Društveni ...