Početna - IZDVOJENO - Treće izdanje Exclusive Auto Moto Showa

Treće izdanje Exclusive Auto Moto Showa

Prošlogodišnje izdanje privuklo je doista mnoge posjetitelje, njih oko 80 000 stoga je i ove godine cilj manifestacije pokazati novitete u autoindustriji s naglaskom na ekskluzivne primjerke vozila, te pritom okupiti vodeće hrvatske auto kuće i prateću industriju primarno sportskog karaktera, istaknuo je Siniša Grgantov, izvršni direktor Klik marketinga, organizatora sajma.
Kako bi izlagačima omogućili čim bolje logističke uvjete, agencija Klik marketing i ove godine manifestaciju smješta u najposjećeniji regionalni trgovački centar – Tower Center Rijeka, na 4. kat u izuzetno atraktivan prostor od 4000 m2 koji će omogućiti prezentaciju svih izlagača na jednom mjestu, dok će 6. kat (parking na otvorenom) služiti kao polazišna točka za testne vožnje.

Rajmond Terčić iz udruge Auto staza Grobnik, koja je suorganizator manifestacije, naglasio je kako je ove godine želja okupiti premuim brendove. Audi je potvrdio svoj dolazak, isto se očekuje od Bmw-a i Mercedesa. Svoje prisustvo potvrdio je Porsche koji će izložiti svoje modele. Očekuje se i dolazak Maseratija, a nadamo se i Ferrarija. Očekuju se i novi modeli iz moto svijeta te se organizatori nadaju da će izložiti veći broj motocikla i mopeda u odnosu na prijašnja izdanja sajma.

Ulaz na Exclusive Auto Moto Show će i ove godine biti besplatan, a uz izložene automobile posjetitelji će moći uživati i u popratnom zabavnom programu.Od ove godine postoji i novi logo manifestacije kojeg je napravio kreativni direktor KLIK marketinga Marko Perožić, koji o logotipu kaže: “U vizualnu komunikaciju se išlo na način da se malo distanciramo od konkurencije i klasične komunikacije samih autoshowova na način da smo iskoristili početna slova Auto Moto i stilski ih uobličili u znak, koji sa pratećom tipografijom i komunikacijom čini novi vizualni identitet. “

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Članovi GDCK Opatija održali radionicu za djecu opatijskog vrtića

Članice GDCK Opatija i odgajateljice Dječjeg vrtića Opatija jučer su održale radionicu na kojoj su djeca opatijskog vrtića prikazala koliko ...