Početna - IZDVOJENO - Trenutno najbolji Android smartphone-i
HTC One

Trenutno najbolji Android smartphone-i

Tržište Android telefona novim korisnicima nudi širok spektar uređaja, a lista telefona s Googleovim operativnim sustavom svakog dana se dodatno uvećava. Pogledajte 6 trenutno najboljih Android telefona po izboru Mashable-a.

Ako razmišljate o tome da postanete Android korisnik ili želite zamijeniti svoj stari ​​smartfon, možda vam ova lista pomogne:

1. HTC One

Sa zaslonom od 4.7 inča, natprosječnom kamerom i aluminijskim kućištem, HTC One je svakako vrlo poželjan telefon.

2. LG G2

Svatko tko je imao priliku da u ruke uzme ovaj smartfon s 5.2-inčnim zaslonom nije ostao ravnodušan, a tu je i činjenica da je ovo prvi uređaj s novim Snapdragon 800 procesorom.

3. Samsung Galaxy S4

Od kada je S4 izašao, mnogi su mislili da je u pitanju samo kozmetička nadogradnja prethodnog modela, međutim, unapređenja kamere, senzora i baterije pokazuju da je ovaj smartphone puno više.

4. Nexus 4

Veličina, snaga i jedinstvene značajke svakako preporučuju ovaj uređaj svakome tko razmišlja o Androidu, a tu je i trajanje baterije koje je izuzetno.

5. Moto X

Jedna od najzanimljivijih stvari u vezi s ovim Motorolin telefonom jesu njegove funkcije kao i mogućnost personalizacije – na raspolaganju vam je 2.000 kombinacija boja.

6. Sony Xperia Z

Kvaliteta izrade, snaga kao i otpornost na vodu i prašinu predstavljaju odličnu preporuku ako razmišljate o Android telefonu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...