Početna - IZDVOJENO - Trumm iz Malinske pobijedio ekipu Monokinija u finalu Liburnija Futsal Cupa

Trumm iz Malinske pobijedio ekipu Monokinija u finalu Liburnija Futsal Cupa

U nedjelju navečer, 7. siječnja, završilo je osmo izdanje tradicionalnog novogodišnjeg malonogometnog turnira “Liburnija Futsal Cup”. U sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji 24 ekipe natjecale su se za nagradni fond od čak 22 000 kn.

Pred punim tribinama titulu prvaka osvojila je ekipa Trumm iz Malinske koja je u finalu svladala opatijsku ekipu CB Monokini rezultatom 3-0.

U utakmici za treće mjesto između dvije ekipe iz Pule slavila je ekipa Futsal Pula koja je bila bolja od ekipe Stolarija Istra. Na kraju turnira izabrana je i najbolja petorka koja je svojim potezima i malonogometnim vještinama predvodila svoje momčadi. Najboljim strijelcem proglašen je Frane Jelenić ( Stolarija Istra), najboljim vratarem Carlo Berković (Monokini) dok je najbolji igrač bio legendarni hrvatski igrač futsala Patrik Drndić (Trumm). U najbolju petorku izabrani su još i Davor Kovčalija (CB Monokini) i Vili Šafradin (Futsal Pula).

“Već osmu godinu za redom u Opatiji se okupljaju najbolji futsal igrači što nas uistinu veseli. Svake godine turnir je sve jači, nagrade su bogatije i sve više ljudi dolazi na tribine. Nakon što su prošle godine titulu prvaka osvojili slovenski reprezentativci, ove godine najbolji su bili dečki predvođeni legendom hrvatskog futsala Patrikom Drndićem koji je sasvim zasluženo osvojio pehar za najboljeg igrača. Iako tu mogu istaknuti i mnoge druge malonogometaše poput Edija Kurolta koji je vrhunski odigrao završnicu turnira. Sve su to pravi pokazatelji da je naš turnir najveći futsal turnir u regiji, a uz pravu organizaciju i podršku sponzora mogao dostići razinu Kutije šibica ili pulskog tunira Moja ulica moja ekipa”, rekao nam je Domagoj Tramontana, jedan od organizatora turnira.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Rijeku stiže kruzer “Queen Victoria” s 2.000 gostiju

Prošlo je više od stotinu godina od kada je na direktnoj liniji iz Rijeke za New York plovio parobrod “Carpathia”, ...