Početna - IZDVOJENO - Tukao osobu ispred ugostiteljskog objekta, a zatim i policajce
tučnjava
foto: web

Tukao osobu ispred ugostiteljskog objekta, a zatim i policajce

Crikvenička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Zagrebačke županije koji je počinio kazneno djelo napad na drugu osobu te napada na službenu osobu.

Naime, policija ga je zatekla ispred ugostiteljskog objekta u Crikvenici dok je fizički napadao drugu osobu. Muškarac je stajao ispred osobe i mlatio ju rukama i nogama te na poziv zabrinutih ljudi brzo je stigla policija. Ali kada su policijski službenici stigli i zahtijevali od muškarca da prestane s nasiljem ovaj to nije učinio. Okrenuo se k policiji  počeo ih psovati se nasrnuo i na njih. Zaletio se, te ih počeo tući rukama i nogama. Pri tom napadu oba policijska službenika su primila lakše ozljede.

Nasilnik nije bio pod utjecajem alkohola, no razlozi tuče još uvijek nisu poznati.

Muškarca se tereti da je grubo našao drugu osobu, policijske dužnosnike te zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 52-godišnjak je u međuvremenu doveden pritvorskom nadzorniku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mobilno reciklažno dvorište u Pobrima od 10. travnja

Od 10. do 15. travnja 2021. u Pobrima moguće je odlaganje otpada u mobilno reciklažno dvorište. Radno vrijeme reciklažnog dvorišta ...