Početna - IZDVOJENO - Turistička destinacija Opatija predstavlja se u Beču 20. ožujka 2015.
opatija
web

Turistička destinacija Opatija predstavlja se u Beču 20. ožujka 2015.

U prestižnom prostoru Kursalona Hubner, smještenom u gradskom parku u centru glavnog austrijskog grada Beča, Opatija će 20. ožujka predstaviti svoju ukupnu, bogatu ponudu suvremene turističke destinacije.

Čvrste veze između Opatije i Beča iz prošlosti poznate su. Cilj ove prezentacije opatijske turističke ponude i Opatije kao destinacije jest približiti Bečanima Opatiju kakva je danas i kakva će biti u budućnosti, ali je i cilj da publika Opatiju percipira u modernom suvremenom ruhu sa svime što ona nudi na kulturološkom, turističkom, odnosno poslovno – investicijskom planu.

Da bi se Opatija doživjela  u aktualnom svjetlu u predstavljanje ponude turističke destinacije u Beču uključili su se svi relevantni gospodarski subjekti, od TZ grada Opatije koja koordinira akciju, preko hotelijera, restoratera, ugostitelja. Svi će pomnim odabirom gastronomskih i drugih autohtonih delicija,  reklamnim materijalima uz projekciju kratkog promotivnog  filma Bečanima i njihovim gostima dočarati Opatiju. U reprezentativnoj palači Kursalona nastupit će s prigodnim programom i klapa Opatija.

Predstavljanje turističke destinacije Opatije u Beču odvija se uz potporu gradskih vlasti Grada Beča, Grada Opatije, te veleposlanstva RH u Austriji, ali i HTZ-ova ureda u Beču.

Opatija se razvila kao  odmorišna destinacija zahvaljujući upravo Beču u doba Austro – Ugarske monarhije, da bi potom bila prepoznata kao jedno od tri ondašnje mondene europske turističke destinacije, te je  stala uz bok Nici i Biaritzu.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preminuo Duško Paro, veliki opatijski skladatelj!

Duško Paro- r. 26.05.1937. u Pagu-preminuo 19.10.2021. u Rijeci Skladatelj zabavne glazbe,tekstopisac,pjevač,autor brojnih hitova i evergreen pjesama Duško Paro je ...