Početna - IZDVOJENO - TZ Kvarnera poziva na uključenje u Obiteljski paket
kvarner_family

TZ Kvarnera poziva na uključenje u Obiteljski paket

TZ Kvarnera u sklopu projekta „Kvarner Family“ nastavlja intenzivno raditi na promociji obiteljskog smještaja na Kvarneru, stoga upućuje Javni poziv za uključenje u  akciju Obiteljski paket kojom bi se vlasnicima obiteljskog smještaja koji su nositelji oznake kvalitete „Kvarner Family“ pomoglo u povećanju konkurentnosti apartmana s pomoćnim ležajevima tijekom perioda predsezone i posezone.

Pozivaju se svi vlasnici obiteljskog smještaja nositelji oznake kvalitete „Kvarner Family“, i turističke agencije nositelji oznake kvalitete „Kvarner Family Agency“da se uključe u akciju Obiteljski paket.

Pozivaju se i svi pružatelji turističkih/ugostiteljskih usluga (restorani, muzeji, aquarium-i, spilje, organizatori panoramskih vožnji brodom…) s područja Kvarnera da se uključe u akciju ponudom kupona u vrijednosti od 10% popusta na ulaznice za neku lokalnu atrakciju ili korištenje usluge, a koji bi se ponudio gostima u Kvarner Family  domaćinstvima koja se uključe u akciju.

Javni poziv objavljen je na portalu Turističke zajednice Kvarnera www.kvarner.hr/business, a eventualna pojašnjenja možete potražiti putem broja telefona 051/272 988.

Svoju prijavu dostavite putem e-mail adrese na kvarner@kvarner.hr i to najkasnije do 01. ožujka 2016. godine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obavijest – naplata naknade Hrvatskih voda za uređenje voda

Grad Opatija je od 2020. godine, sukladno zahtjevu Hrvatskih voda, preuzeo poslove naplate naknade za uređenje voda, koja se naplaćuje ...