Početna - NOVOSTI - U Beču predstavljena opatijska turistička ponuda
opatija
web

U Beču predstavljena opatijska turistička ponuda

U glavnoj dvorani prestižnog Kursalona Hubner u centru Beča predstavljena je opatijska turistička ponuda i Opatija kao destinacija u glavnom austrijskom gradu.
Oko četiri stotine posjetitelja među kojima su bili predstavnici političkog, gospodarskog i društvenog života Beča, kao i medijski djelatnici, u petak navečer upoznalo je ne samo bogate povijesne veze koje vežu Opatiju i Beč, već i ”Staru damu” kakva je danas, i kakva će biti u budućnosti, kako bi ju perciprali kao destinaciju sa svime što ona nudi na kulturološkom, turističkom, odnosno poslovno – investicijskom planu.

Opatiju je Bečanima predstavila i zamjenica gradonačelnika Beča Renate Brauner, koja je pozdravom na hrvatskom jeziku ”Opatija, dobrodošla u Beč” izazvala oduševljenje svih okupljenih.
Ovom predstavljanju Opatije uključili su se i predstavnici Liburnia Riviera Hotela, Milenij hotela, Vienna Internationala, GH Adriatica, Hotela Bevanda, i Hotela Villa Kapetanović, pridružio se također i koncern Agrokor, kao i učenici popularne Ugostiteljske škole u Opatiji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...