Početna - IZDVOJENO - U Lovranu otvorena izložba dječjih radova „Daj 10 za dječja prava“
web

U Lovranu otvorena izložba dječjih radova „Daj 10 za dječja prava“

U Lovranu u galeriji Laurus otvorena je izložba dječjih radova „Daj 10  za dječja prava“. Izložba se održava povodom obilježavanja obljetnice usvajanja Konvencije UN-a, a izložbom se promovira stav o važnosti poštivanja i osvješćivanja o dječjim pravima i interesima te poboljšanju uvjeta odrastanja djece.

Na izložbi koja je svečano otvorena u ponedjeljak možete vidjeti radove djece na temu njihovih prava, a koje su izradili na radionicama u školama, vrtićima i prostorijama DND-a Opatija. Upravo je i Društvo Naša djeca Opatija- ogranak Lovran domaćin izložbe.

Osim obilježavanja obljetnice Konvencije UN-a obilježava se i 15. godina trajanja akcije „Gradovi i općine-prijatelji djece“, 20 godina rada Dječjih foruma u DND-u Opatija.

Izložba će biti otvorena do 08. prosinca, a na otvorenju je najavljen i Lovranski tjedan darivanja. Tjedan darivanja pruža pomoć potrebitim građanima, ali i životinjama u azilu, a održava se na inicijativu Komunalnog društva Stubica u suradnji s Općinom Lovran, Društvom “Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran, Crvenim križem i Udrugom Lunjo i Maza.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...