Početna - GOSPODARSTVO - U Marinićima kreće gradnja nove osnovne škole vrijedne 80 milijuna kuna

U Marinićima kreće gradnja nove osnovne škole vrijedne 80 milijuna kuna

Župan Zlatko Komadina izvijestio da su na prošlotjednom kolegiju usvojeni, između ostalog, izvještaji o poslovanju županijskih ustanova u kulturi, Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, Prirodoslovnog muzeja i Ustanove “Ivan Matetić Ronjgov” za koje je u proračunu za 2020.godinu bilo osigurano 11 milijuna kuna.
“Važno je reći da su i u uvjetima epidemioloških mjera, naši muzeji uspjeli realizirati veći dio planiranih aktivnosti. Zabilježili su preko 40.000 posjetitelja, organizirali 17 stalnih i privremenih izložbi, održali oko 400 programa i radionica, imali 600.000 pregleda na društvenim mrežama i realizirali 18 europskih projekata”, rekao je župan.
Najavio je i pokretanje nove, 80 milijuna kuna vrijedne kapitalne investicije u školstvu, izgradnju nove osnovne škole u Marinićima, za koju je upravo izrađen investicijski elaborat.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ugostiteljska škola Opatija postaje regionalni centar kompetentnosti

Ugostiteljska škola Opatija imenovana je regionalnim centrom kompetentnosti u (pod)sektoru turizam i ugostiteljstvo te je nositelj dva projekta u vrijednosti ...