Početna - IZDVOJENO - U Opatiji natječaj za tri komunalna redara
Foto: web

U Opatiji natječaj za tri komunalna redara

U Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Ispostavi Opatija, i na internet stranici Grada Opatije objavljen je oglas za prijam u službu u Grad Opatiju na radno mjesto referent- komunalni redar (3 izvršitelja, m/ž), na određeno vrijeme od četiri mjeseca. Prijave na natječaj potrebno je dostaviti pošti ili izravno u pisarnicu Grada do srijede, 30. travanj 2014. godine. Prijam u službu planiran je za razdoblje od 1. lipnja do 1. listopada 2014. godine.

Sretnici koji se zaposle na spomenuta radna mjesta morati će nadzirati primjenu komunalnih propisa iz nadležnosti komunalnog redarstva, podnosi zahtjeve za pokretanje prekršajnih i drugih postupaka i poduzima druge propisane mjere za otklanjanje uočenih protupravnosti, vodi upravni postupak i donosi rješenje u predmetima vezanima uz provedbu komunalnog reda te obavlja i druge srodne poslove po nalogu pročelnika Upravnog odjela, voditelja Odsjeka i voditelja Odjeljka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...