Početna - IZDVOJENO - U Opatiji održan bečki bal
hotel-kvarner-opatija
foto: web

U Opatiji održan bečki bal

U prekrasnoj Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji sinoć je održan bečki bal, a sve povodom bečkog tjedna koji se održava u Opatiji.

Odabran je upravo hotel Kvarner budući da je to prvi hotel koji je izgrađen na Jadranu, a datira još od 19. stoljeća.  Opatijski gradonačlenik Ivo Dujmić i zamjenica gradonačelnika Beča Renate Brauner su pozdravili nazočne goste u Kristalnoj dvorani, a onda otplesali valcer i tako službeno otvorili 6. Bečki bal u Opatiji. Bal je započeo zvucima valcera bečkog orkestra  „Orginal Wiener Strauss Capelle“ i izlaskom na podij članova plesna škola „Kramel“ iz Beča.

Posebna gošća bala bila je operna diva Antonela Malis, a veliko finale bala dogodilo se u ponoć kada je prekrasnim vatrometom praćenog taktovima bečkih valcera ispred hotela Kvarner, kojeg su okupljeni gosti gledali sa terase hotela.

Bečki bal u Opatiji izazavao je i značajnu pozornost domaćih medija.

Spomenimo i to kako Bečki tjedan završava danas, dolaskom Carskog vlaka u Matulje s gostima iz Austrije,a dolazak vlaka očekuje se u kasnim popodnevnim satima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...