Početna - IZDVOJENO - U Opatiji održan bečki bal
hotel-kvarner-opatija
foto: web

U Opatiji održan bečki bal

U prekrasnoj Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji sinoć je održan bečki bal, a sve povodom bečkog tjedna koji se održava u Opatiji.

Odabran je upravo hotel Kvarner budući da je to prvi hotel koji je izgrađen na Jadranu, a datira još od 19. stoljeća.  Opatijski gradonačlenik Ivo Dujmić i zamjenica gradonačelnika Beča Renate Brauner su pozdravili nazočne goste u Kristalnoj dvorani, a onda otplesali valcer i tako službeno otvorili 6. Bečki bal u Opatiji. Bal je započeo zvucima valcera bečkog orkestra  „Orginal Wiener Strauss Capelle“ i izlaskom na podij članova plesna škola „Kramel“ iz Beča.

Posebna gošća bala bila je operna diva Antonela Malis, a veliko finale bala dogodilo se u ponoć kada je prekrasnim vatrometom praćenog taktovima bečkih valcera ispred hotela Kvarner, kojeg su okupljeni gosti gledali sa terase hotela.

Bečki bal u Opatiji izazavao je i značajnu pozornost domaćih medija.

Spomenimo i to kako Bečki tjedan završava danas, dolaskom Carskog vlaka u Matulje s gostima iz Austrije,a dolazak vlaka očekuje se u kasnim popodnevnim satima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preminuo Duško Paro, veliki opatijski skladatelj!

Duško Paro- r. 26.05.1937. u Pagu-preminuo 19.10.2021. u Rijeci Skladatelj zabavne glazbe,tekstopisac,pjevač,autor brojnih hitova i evergreen pjesama Duško Paro je ...