Početna - IZDVOJENO - U petak se na Islandu očekuje 600-tinjak hrvatskih navijača
foto: web

U petak se na Islandu očekuje 600-tinjak hrvatskih navijača

U petak na nacionalnom islandskom stadionu Laugardalsvöllur, Island i Hrvatska igraju prvu dokvalifikacijsku utakmicu za plasman na Svjetsko prvenstvo.

U petak će, prema najavama, islandski stadion biti “krcat”, a očekuje se 600 hrvatskih navijača. Njih petstotinjak je kupilo karte putem vaučera, a ostatak dolazi uz Hrvatski nogometni savez i sponzore.

Karte za utakmicu planule su u roku od tri sata od puštanja u prodaju. Iako stadion Laugardalsvöllur može primiti 15.500 gledatelja, UEFA je u prodaju pustila samo 9.800 karata budući da stadion raspolaže s tolikim brojem sjedećih mjesta.

Budući da će hrvatski navijači biti u znatnoj manjini u odnosu na navijače Islanda, ne sumnjamo da će biti dovoljno glasni da ih igrači na terenu čuju. Osim toga, igrači će znati da je podrška s tribina prisutna, ali i podrška cijele Hrvatske koja će utakmicu pratiti putem malih ekrana, a hrvatsko srce kucat će najjače upravo za igrače na terenu.
Naprijed vatreni!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...