Početna - IZDVOJENO - U Rijeci počinje škola trčanja za odrasle
web

U Rijeci počinje škola trčanja za odrasle

Nakon iznimno uspješne prve sezone škole trčanja za odrasle u Hrvatskoj, održane prošle godine u Zagrebu te velikog interesa za drugu generaciju koja uskoro počinje, Društvo športske rekreacije “Aktivan život” s ponosom najavljuje i početak prve škole trčanja u Rijeci.

Društvo športske rekreacije AKTIVAN ŽIVOT odabralo Rijeku kao drugi grad u Hrvatskoj u kojem pokreću školu trčanja. U društvu su uvjereni kako će svi odrasli građani Rijeke, bez obzira na prethodno sportsko (ne)iskustvo, prepoznati prednosti zabavnog vježbanja u grupi uz stručno vodstvo te će poželjeti naučiti pravilno trčati i možda već sljedeće godine nastupiti na polumaratonu u svome gradu.

Cilj ove škole je sustavnim pristupom i postepenim napretkom od početnika napraviti trkača. Pri tome svatko od polaznika može ostvariti svoje osobne ciljeve zbog kojih su počeli trčati – gubitak težine, trčanje polumaratona, poboljšanje zdravstvenog stanja, provođenje više vremena u prirodi, druženje.

Škola počinje sredinom travnja i trajat će sedam mjeseci. Treninzi će se održavati tri puta tjedno po sat vremena, i nude stručno izrađen i vođen plan priprema i treninga, zajedničke treninge, individualne konzultacije s trenerom i stručno vodstvo.

Ukoliko ste zainteresirani za školu trčanja u Rijeci, prijaviti se možete na web straniciškole.

Tvrtka Adidas Hrvatska, glavni sponzor škole, pobrinula se za bogate poklone svim polaznicima škole.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...