Početna - IZDVOJENO - U vlaku otkriveni ilegalci, htjeli su do Italije
Vlak
foto: web

U vlaku otkriveni ilegalci, htjeli su do Italije

U dva vlaka otkriveno 19 sirijskih ilegalaca, htjeli su do Italije. Na kolodvoru u Kninu na teretnom vlaku za Zagreb slučajno otkrivena dvojica Sirijaca, koji su policiji priznali da je njih još 17 u vlaku za Split. Dvojac je kazao da su u Kninu išli kupiti hranu za sve, ali su zakasnili na vlak s ostalima, pa se ukrcali na prvi sljedeći.

Čak 19, vjeruje se državljana Sirije, pronađeno je u vlakovima u Kninu i Perkoviću kod Šibenika, a prema prvim informacijama, ilegalci su i htjeli preko Hrvatske doći do Italije. Slučajno su otkriveni, nakon što je jutros prije devet sati prometnik na željezničkom kolodvoru u Kninu uočio dvojicu Sirijaca kako se penju na vagon teretnog vlaka za Zagreb.

U potpunoj konfuziji pokušali su se ukrcati za vlak prema Zagrebu, kada je, vidjevši ih, prometnik HŽ-a počeo trčati za vlakom i uspio ga zaustaviti. Kriminalističkim istraživanjem Sirijci su policiji priznali da je još 17 ilegalaca, a oni su zatečeni nakon što je drugi vlak stao u Perkoviću.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

TZ grada Opatija objavila Javni poziv – Potpore za turistička događanja u 2023. godini

Turistička zajednica grada Opatija je objavila Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turistička događanja u 2023. g.“. ...