Početna - IZDVOJENO - Učenik brutalno pretučen od strane svojih vršnjaka, Brešca
foto: web

Učenik brutalno pretučen od strane svojih vršnjaka, Brešca

Navodno se u blizini osnovne škole desio težak fizički napad na jednog učenika petog razreda. Kako se navodi učenik petog razreda, dok je nakon kraja nastave čekao autobus na obližnjoj autobusnoj stanici koja se nalazi na nekoliko minuta hoda od škole, brutalno je pretučen od strane nekoliko svojih vršnjaka.

Nesretni dječak je navodno morao potražiti medicinsku pomoć zbog zadobivenih ozljeda, a slučaj je potaknuo policiju da posjeti školu. Pokušavali su dobiti ravnateljicu Osnovne škole u Brešcima no bila je nedostupna, kao što se na telefone škole nitko nije javljao iz razloga što škola radi samo prijepodne. Također policija još nije izišla s potvrdom ovog slučaja, stoga dojava još nije potvrđena.

Inače nasilje u školama u neposrednoj blizini škola veliki je problem koji sve više zahvaća hrvatsko društvo. Prošlogodišnji podatak je da u svakoj trećoj osnovnoj i svakoj drugoj srednjoj školi u Hrvatskoj se godišnje desi barem jedno teže nasilje među učenicima, dok su tzv. manji oblici nasilja i bulinga svakodnevno prisutni među učenicima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...