Početna - IZDVOJENO - Učka E-bike: razgledavanje Učke unajmljenim električnim biciklom
e-bike

Učka E-bike: razgledavanje Učke unajmljenim električnim biciklom

U razgledavanje ljepota Učke od ovog vikenda možete krenuti električnim brdskim biciklom. U okviru projekta “Učka E-bike” nabavljeno je deset bicikala koji omogućavaju vožnju s manje napora, idealno za ljubitelje aktivnog odmora okruženja koji nisu baš u punoj kondiciji.

Projekt “Učka E-bike” Javne ustanove park prirode Učka i Turističke zajednice Kvarnera predstavljen je danas na Poklonu. Ravnatelj JU PP Učka Egon Vasilić tom je prigodom istaknuo da električni bicikli omogućavaju vožnju s manje napora – idealno za one koji nisu baš u kondiciji, ali i za terene s većim usponima kao što je područje Parka. Više o biciklističkim stazama na Učki možete doznati ovdje.

Deset bicikala koštalo je 123 tisuće kuna, a sufinancirani su sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Jedan sat najma koštat će 40 kuna, tri sata 90, šest sati 150, a na cijeli dan, odnosno devet sati, električni bicikl moći ćete voziti Učkom za 180 kuna.

Projekt “Učka E-bike” se nadopunjava s projektom “Kvarner Outdoor”, istaknula je direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov, a cilj je pozicioniranje Kvarnera kao vrlo konkurentne outdoor destinacije koja nudi niz različitih i zanimljivih sadržaja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...