Početna - IZDVOJENO - Udruga Lovranski marun i Općina sufinanciraju sadnice građanima
marunada
web

Udruga Lovranski marun i Općina sufinanciraju sadnice građanima

Lovranci će sadnice maruna moći nabaviti po povoljnijoj cijeni, a sve zahvaljujući suradnji udruge Lovranski marun i Općine Lovran. Sadnice pitomog kestena koje su spremne za sadnju građani Lovrana platit će samo 50 kuna, a inače bi za to morali izdvojiti  150 kuna. Razliku sufinancira Općina.

Postoje i određena pravila: svakom korisniku se sufinancira minimalno pet sadnica koje ne moraju biti posađene isključivo na području Lovrana, za što će se tražiti i dokazi. Korinik se mora obvezati brinuti se o posađenim sadnicama po smjernicama Udruge koja će jedanput godišnje provjeriti napredak sadnica.

Organizatori poručuju kako  prema dogovoru, udruga ima pravo, za potrebe znanosti, obavljati istraživanja na posađenim sadnicama, a plod ostaje korisniku, osim onog iskorištenog za istraživanja. Svoje upite za sadnice možete ostaviti porukom na facebook stranici “Udruga lovranski marun”, putem e-pošte na adresu: lovranski-marun@gmx.com. ili SMS-om na 05951992162.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...