Početna - IZDVOJENO - Udruga Portić traži volontere za projekt „Tete pričalice“
teta pričalica
web

Udruga Portić traži volontere za projekt „Tete pričalice“

Udruga za promicanje dobrobiti djece Portić traži volontere za nastavak projekta “Pripovjedač/ica priča u Dječjoj bolnici Kantrida” poznatiji pod nazivom “Tete pričalice”. Svi zainteresirani mogu se uključiti u projekt ispunjavanjem prijavnice koja se može pronaći na web portalu Udruge Portić i poslati na e-mail: portic@udruga-portic.hr.

Projekt „Tete pričalice“ provodi se od studenoga 2009. godine, s ciljem ublažavanju negativnih posljedica hospitalizacije djece. Projekt povezuje znanost, zdravstvo, lokalnu zajednicu, neprofitni sektor i kulturu, a volonteri didaktičkim i edukativnim interaktivnim materijalima svakodnevno pričaju ili čitaju djeci priče prije odlaska na počinak.

Svi zainteresirani mogu se uključiti u projekt ispunjavanjem prijavnice koja se može pronaći na web portalu Udruge Portić. Po ispunjenju prijavnice, Udruga će prijavljene kandidate povratno kontaktirati. Volonterima predstoji trodnevni seminar koji će biti organiziran od 25. do 27.siječnja u poslijepodnevnim satima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...