Početna - IZDVOJENO - Udruga Portić traži volontere za projekt „Tete pričalice“
teta pričalica
web

Udruga Portić traži volontere za projekt „Tete pričalice“

Udruga za promicanje dobrobiti djece Portić traži volontere za nastavak projekta “Pripovjedač/ica priča u Dječjoj bolnici Kantrida” poznatiji pod nazivom “Tete pričalice”. Svi zainteresirani mogu se uključiti u projekt ispunjavanjem prijavnice koja se može pronaći na web portalu Udruge Portić i poslati na e-mail: portic@udruga-portic.hr.

Projekt „Tete pričalice“ provodi se od studenoga 2009. godine, s ciljem ublažavanju negativnih posljedica hospitalizacije djece. Projekt povezuje znanost, zdravstvo, lokalnu zajednicu, neprofitni sektor i kulturu, a volonteri didaktičkim i edukativnim interaktivnim materijalima svakodnevno pričaju ili čitaju djeci priče prije odlaska na počinak.

Svi zainteresirani mogu se uključiti u projekt ispunjavanjem prijavnice koja se može pronaći na web portalu Udruge Portić. Po ispunjenju prijavnice, Udruga će prijavljene kandidate povratno kontaktirati. Volonterima predstoji trodnevni seminar koji će biti organiziran od 25. do 27.siječnja u poslijepodnevnim satima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

117 stipendista Grada Opatije u tekućoj školskoj/akademskoj godini

Grad Opatija će u tekućoj školskoj/akademskoj godini imati čak 117 stipendista. Temeljem pristiglih prijava odobreno je 45 učeničkih stipendija, 61 studentska stipendija, ...