Početna - IZDVOJENO - Uoči današnje utakmice s Dinamom
Foto: web

Uoči današnje utakmice s Dinamom

Danas na Maksimiru odžat će se dvoboj prvog i drugog na ljestvici, odnosno Dinama i Rijeke.
Prije puta za Zagreb Kek je rekao kako je ovo još jedna lijepa prilika, privilegij da mogu igrati s najboljom ekipom u Hrvatskoj već više godina, iako se zna tko je favorit u Maksimiru. Ističe kako je ovo pravi europski test za Rijeku.
Kod Riječana ima dosta i zdravstvenih problema, pa tako u utakmici nećemo gledati kapetana Kneževića te Marića, Maleša i Sharbinija. Sharbini ima problema s noktom, i Kek ne želi riskirati. Knežević ima virozu i u temperaturi je. Marić drugi tjedan ide na operaciju prednjih križnih ligamenata. Međutim pozitivni rezultati i niz pobjeda daje ostalim igračima vjetar u leđa stoga Rijeka rzmišlja o pozitivnom rezultatu na Maksimiru.

Također, ističe Kek kako se ekipa dobro slaže te ima zajednički interes. Iskoristio je ovu priliku i za pohvalu Dinama te istaknuo kako Dinamo ima individualnu kvalitetu koja je neupitna. U prilog tome ide i činjenica da Dinamo na Maksimiru nije poražen već 4.godine, a igrači Rijeke će danas dati sve od sebe radi kluba i navijača da prekinu taj niz.

Također, ovom prilikom ističemo da je utakmica Dinamo – Rijeka i humanitarnog karaktera i igrat će se za osmogodišnju djevojčicu Emu Colner koja boluje od cistične fibroze. S obzirom na humanitarni karakter derbi utakmice, cijene za susret iznose 10 kuna Sjever, 30 kuna Istok i 50 kuna Zapad. Malena će Ema u pratnji obitelji prisustvovati velikom derbiju Dinamo – Rijeka, a igrači će prije utakmice na teren izaći u posebnim humanitarnim majicama kako bi dodatno upoznali navijače s borbom koju Ema prolazi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...