Početna - IZDVOJENO - Upoznaj svog klauna!
web

Upoznaj svog klauna!

Danas će se  od 16:00-19:30 sati u udruzi Prostor Plus (Filodrammatica, Korzo 28/I, Rijeka) održati radionica postanka klauna,  a koja  će polaznicima dati priliku upoznati se s osnovnim postavkama bitnima za kreiranje klaun karaktera te istražiti kako u svima pronaći klauna. Predstavit će se osnovne tehnike koje klaunu pomažu radu na sceni. Kotizacija za radonicu iznosi 30,00 kn, a prijave i informacije možete uputiti na mail: zoran.vukic@crveninosovi.hr.

Voditelj radionice je Zoran Vukić  dugogodišnji klaun i klaundoktor. Kao cirkuski umjetnik, glumac i cirkuski pedagog  svoj je rad posvetio izvedbenim umjetnostima kroz fizički teatar, kazalište potlačenih i ulično kazalište, žongliranje, glazbu, pokret, ples kao i druge cirkuske vještine.

Osnivač je i voditelj „ANTUNTUN“- Udruge za Rastjerivanje Dosade od 2000.godine, a od 2010.  osnivač i umjetnički direktor CRVENIH NOSOVA-klaunovadoktora. Pozivaju se svi zainteresirani ljubitelji izvedbenih umjetnosti, kao i svi zainteresirani za klaunski izričaj i svijet klauna na ovu zanimljivu radionicu.

CRVENI NOSOVI – Klaunovidoktori je udruga koja pruža psihosocijalnu podršku ljudima koji su bolesni i pate, pomoću humora i životne radosti. Glavni cilj djelovanja udruge je ublažavanje patnji bolesnim osobama te olakšavanje procesa oporavka pomoću humora kao terapeutskog sredstva. Klaunovidoktori su posebno educirani profesionalci (glumci, glazbenici i zabavljači) koji svojim klauno-terapijskim djelovanjem pomažu bolesnoj djeci i roditeljima da se lakše nose sa stresom uzrokovanim bolešću i boravkom u bolnici. Trenutno u udruzi djeluje 13 klaunovadoktora.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...