Početna - IZDVOJENO - Upoznaj svoje mjesto
Upoznaj-svoje-mjesto

Upoznaj svoje mjesto

Danas 30. srpnja s početkom u 18 sati Hrvatski nogometni klub Rijeka organizira dan otvorenih vrata novog stadiona u trening kampu HNK Rijeka na kojem će vlasnici kompleta ulaznica moći upoznati svoje mjesto na tribini i premijerno vidjeti kako će izgledati pogled na travnjak i cijelu akciju koja je nikad bliže tribinama.

Svim vlasnicima kompleta ulaznica klub će ujedno i omogućiti personalizaciju vlastitog mjesta, odnosno, da se na njihov zahtjev na naslon stolice napiše ime i prezime vlasnika kompleta ulaznica, odnosno broj članske iskaznice. Vlasnici kompleta ulaznica koji žele personalizaciju svog mjesta mogu se javiti u klub putem e-maila ulaznice@nk-rijeka.hr ili ispuniti letak koji će tijekom eventa u četvrtak dijeliti hostese na ulazu na tribine.
Cijeli događaj, koji će navijačima nuditi priliku da prvi put zauzmu svoje mjesto, počet će u 18 sati utakmicama mlađih kategorija HNK Rijeka, a kulminirat će u 20 sati kada će otvoreni trening održati prva momčad HNK Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača stiže u Opatiju

Petar Grašo jedan je od najpoznatijih hrvatskih pjevača, tekstopisaca, kompozitora i kantautora koji je u bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s ...