Početna - IZDVOJENO - Uređenje javne površine uz market Konzuma nasuprot hotela Milenij
web

Uređenje javne površine uz market Konzuma nasuprot hotela Milenij

Nakon što su po nalogu komunalnog redarstva uklonjeni kontejner kojeg je bespravno postavila tvrtka Auro Domus d.o.o. uz zgradu marketa i neonske reklame postavljene na istoj zgradi, Grad Opatija započeo je s radovima na uređenju navedene površine i proširenju nogostupa koji će omogućiti sigurnije kretanje pješaka prema ulici V. Nazora.

Radovi će biti završeni tijekom narednih nekoliko dana, a u sklopu njih će se sanirati i vanjski dio zgrade ispod balkona.

Da podsjetimo, Grad Opatija je 18. lipnja 2001. g. ustupio pravo građenja za dogradnju I. kata ove građevine tvrtki „Vior“ d.o.o. koja je za te radove i ishodila građevnu dozvolu, a koja je kasnije poništena. Nad tvrtkom „Vior“ d.o.o. kasnije je otvoren stečajni postupak.

U postupku legalizacije objekta kojeg vodi stečajni upravitelj stečajne mase tvrtke „Vior“ d.o.o. u stečaju, legalizirati će se ono što je ugovorom o pravu građenja i dozvoljeno: izgradnja I. kata, dok se prostor ispod balkona tretira kao prolaz odnosno javna površina.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...