Početna - IZDVOJENO - USKOK će blokirati svu imovinu Vidoševića i njegove obitelji
Vidošević uhićenje
Foto: Dalibor Urukalovic/Pixsell

USKOK će blokirati svu imovinu Vidoševića i njegove obitelji

Prema neslužbenim podacima, USKOK traži blokiranje imovine Vidoševića, njegove majke i supruge. To znači da će biti blokirano sve što bivši predsjednik HGK posjeduje, sve što glasi na njegovu suprugu te sve je što u formalnom vlasništvu njegove majke Marije Tudor Vidošević.

Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Blokirana imovina bit će procijenjena pa će, jednako kao i u slučaju bivšeg premijera Ive Sanadera, Nadan Vidošević morati dokazivati da je sve što posjeduje stekao legalnim putem. Posebno je impresivna zbirka umjetnina koja je pronađena u posebnoj prostoriji u Vidoševićevoj kući u Zagrebu. Stručnjaci će popisati, fotografirati i procijeniti umjetnine koje će potom biti pohranjene u Muzeju suvremene umjetnosti, baš kao i Sanadeove, piše Večernji list.

foto: Robert Anić/PIXSELL

foto: Robert Anić/PIXSELL

Podsjetimo, protiv Nadana Vidoševića USKOK je pokrenuo istragu zbog izvlačenja najmanje 35 milijuna kuna iz HGK, a istragom su uz njega, obuhvaćeni Josipa Mladinov, voditeljica Službe za financijsko-računovodstvene poslove HGK, šefica Ureda predsjednika Komore Zdenka Peternel, koja je već u istražnom zatvoru, Davor Komerički, koji se od srijede brani sa slobode, te Igor Premilovac, preko čije je tvrtke fiktivnim ugovorima izvlačen novac iz HGK prenosi RTL.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...