Početna - IZDVOJENO - USKOK će blokirati svu imovinu Vidoševića i njegove obitelji
Vidošević uhićenje
Foto: Dalibor Urukalovic/Pixsell

USKOK će blokirati svu imovinu Vidoševića i njegove obitelji

Prema neslužbenim podacima, USKOK traži blokiranje imovine Vidoševića, njegove majke i supruge. To znači da će biti blokirano sve što bivši predsjednik HGK posjeduje, sve što glasi na njegovu suprugu te sve je što u formalnom vlasništvu njegove majke Marije Tudor Vidošević.

Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Blokirana imovina bit će procijenjena pa će, jednako kao i u slučaju bivšeg premijera Ive Sanadera, Nadan Vidošević morati dokazivati da je sve što posjeduje stekao legalnim putem. Posebno je impresivna zbirka umjetnina koja je pronađena u posebnoj prostoriji u Vidoševićevoj kući u Zagrebu. Stručnjaci će popisati, fotografirati i procijeniti umjetnine koje će potom biti pohranjene u Muzeju suvremene umjetnosti, baš kao i Sanadeove, piše Večernji list.

foto: Robert Anić/PIXSELL

foto: Robert Anić/PIXSELL

Podsjetimo, protiv Nadana Vidoševića USKOK je pokrenuo istragu zbog izvlačenja najmanje 35 milijuna kuna iz HGK, a istragom su uz njega, obuhvaćeni Josipa Mladinov, voditeljica Službe za financijsko-računovodstvene poslove HGK, šefica Ureda predsjednika Komore Zdenka Peternel, koja je već u istražnom zatvoru, Davor Komerički, koji se od srijede brani sa slobode, te Igor Premilovac, preko čije je tvrtke fiktivnim ugovorima izvlačen novac iz HGK prenosi RTL.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...