Početna - IZDVOJENO - USKOK i DORH kod županice Lovrić Merzel
foto: Mate Piškor/CROPIX

USKOK i DORH kod županice Lovrić Merzel

U petak ujutro kriminalistička policija ušla je u zgradu Sisačko-moslavačke županije po nalogu DORH-a i Odjela gospodarskog kriminaliteta, a sve vezano uz optužbe Jasmine Jovev protiv županice Marine Lovrić Merzel.

Podsjetimo, Jovev je izjavila da je po nalogu svoje šefice, dvije godine sudjelovala u nezakonitim radnjama. Jedan od takvih bio je i račun za obiteljsku proslavu županice koja je plaćena novcem sa stavke za Dan branitelja.

Očevid je trajao deset sati, a oko 19 sati zgradu Županije napustilo je petero službenika krim policije koji su nosili nekoliko vrećica dokaznog materijala.
Županicu su na dvorišnom parkiralištu Županije presreli novinari kojima je županica potvrdila da je razgovarala s policijom, prenosi 24sata.hr.
Marina Lovrić Merzel naglasila je da nije ustrašena policijskim izvidima, da se ne boji jer se nema čega bojati.

Tijekom dana službenici kriminalističke policije radili su izvid u zgradi Županije, pretraživali narudžbenice i račune te obavljali obavijesne razgovore sa zaposlenicima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Grad Kastav domaćin Nacionalne izložbe mladih inovatora

Nacionalna izložba mladih inovatora ”Mladi@inovacije 2022.” održat će se od 22. do 24. rujna u školsko-sportskoj dvorani ”Matija Katalinić” u ...