Početna - IZDVOJENO - USKOK i DORH kod županice Lovrić Merzel
foto: Mate Piškor/CROPIX

USKOK i DORH kod županice Lovrić Merzel

U petak ujutro kriminalistička policija ušla je u zgradu Sisačko-moslavačke županije po nalogu DORH-a i Odjela gospodarskog kriminaliteta, a sve vezano uz optužbe Jasmine Jovev protiv županice Marine Lovrić Merzel.

Podsjetimo, Jovev je izjavila da je po nalogu svoje šefice, dvije godine sudjelovala u nezakonitim radnjama. Jedan od takvih bio je i račun za obiteljsku proslavu županice koja je plaćena novcem sa stavke za Dan branitelja.

Očevid je trajao deset sati, a oko 19 sati zgradu Županije napustilo je petero službenika krim policije koji su nosili nekoliko vrećica dokaznog materijala.
Županicu su na dvorišnom parkiralištu Županije presreli novinari kojima je županica potvrdila da je razgovarala s policijom, prenosi 24sata.hr.
Marina Lovrić Merzel naglasila je da nije ustrašena policijskim izvidima, da se ne boji jer se nema čega bojati.

Tijekom dana službenici kriminalističke policije radili su izvid u zgradi Županije, pretraživali narudžbenice i račune te obavljali obavijesne razgovore sa zaposlenicima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Tomić uoči utakmice s Dinamom : U ovoj fazi natjecanja svaki bod je bitan

Nogometaši Rijeke sutra dočekuju Dinamo u utakmici 33. kola Hrvatski telekom Prve lige.Bit će to posljednji ogled 33. kola prvenstva ...