Početna - IZDVOJENO - Od utorka preregulacija prometa u Ulici Šetalište A. K. Miošića
sanacija-kolnika

Od utorka preregulacija prometa u Ulici Šetalište A. K. Miošića

U Ulici Šetalište A. K. Miošića, na dijelu od spoja sa Cindrićevom ulicom do spoja sa ulicama Hinka Bačića i Vjekoslava Kneževića, od utorka, 15. studenog 2016. g. uspostavit će se novi prometni režim kojim će se dio ulice preregulirati iz dvosmjerne u jednosmjernu. Svrha pregulacije prometa je eliminiranje opasnog križanja prometnih tokova na raskrižju Cindrićeva-Šetalište A.K.Miošića i povećanje sigurnosti prometa.

Usporedo s novim prometnim režimom, od utorka, 15. studenog 2016. godine započinju radovi na sanaciji kolnika u ulici Šetalište A. K. Miošića između k. br. 8 i 13. Izvodit će se radovi zamjene završnog sloja asfalta, u punoj širini kolnika, na dionici duljine oko 150 metara (1350 m2). Radovi bi trebali trajati 5 (pet) kalendarskih dana. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta može doći do produljenja trajanja radova.

Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati sukladno novom prometnom režimu i prometnom projektu preregulacije za vrijeme izvođenja radova – jednosmjerno, jednom prometnom trakom, dok će se u drugoj izvoditi radovi. Pritom valja napomenuti da će  prilikom asfaltiranja dijela u raskrižju sa Ulicom Brajdica (između k.br. 10 i 11 – prema parkiralištu Brajdica i skladišnim prostorima), na par sati biti obustavljen sav promet iz smjera i prema Ulici Brajdica, što je predviđeno za subotu, 19. 11. 2016. godine.

Za vrijeme izvođenja radova, promet će se na navedenoj dionici odvijat otežano, stoga se mole svi sudionici u prometu, kao i građani za strpljenje te poštivanje privremene prometne signalizacije. Ujedno se mole svi vozači da po mogućnosti koriste alternativne prometne pravce, jer se u zoni radova očekuju gužve i zastoji. .

Investitor radova je tvrtka nadležna za održavanje nerazvrstanih cesta na području Grada Rijeke – Rijeka promet d.d., a ugovorni izvođač u dijelu radova na sanaciji kolnika je tvrtka GP Rijeka d.d., Rijeka. Vrijednost radova na sanaciji kolnika iznosi 145.000 kuna uključujući i PDV.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...